Sabina Göransson

Det finns en person

Publicerad 2012-10-24 14:09:32 i

 
som är guldvärd, som jag tänker berätta om.
Denna person heter Josefine. Josefine Stålhandske. Känner ni henner? Om inte, så har ni gått miste om något stort. Vilket fall, Josefine är en otroligt glad, fin och rolig tjej. När vi umgås så har vi alltid roligt, vi behöver inte ens göra något, vi ligger i min säng, stirrar rakt upp i taket, ibland säger vi inget, ibland pratar vi, tar massa fula och fina kort på oss, eller dansar bugg.
Men hon är inte så fantastisk bara för att vi har roligt jämt, hon ställer ALLTID upp, i vått å torrt. Vi bor cirkus 400 meter bort ifrån varandra. Det var en kväll, klockan var halv elva, och jag var verkligen ledsen, jag skickar iväg ett sms till Josefine å berättar varför jag är ledsen, i samma veva så kliver hon upp och går till mig. Hon hade alltså gått å lagt sig, men eftersom jag är ledsen så klär hon på sig och beger sig ut i kusliga torvalla å går till mig. Hallå?! skulle DU göra det för en vän? Jag tror att många just nu tänker, jo, jag hade gjort det. Men jag tror inte att det är så himla många som ställer upp så för sina vänner.
Vi 2 för alltid.


Gissa vad jag har gjort idag? Absolut ingenting. Jag är fortfarande sjuk, så de jag har gjort idag är att ligga i sängen, lyssna på radion å bara stirrat rakt upp i taket. Jag behöver mer halstabletter, men jag orkar inte gå på affären, så gissa vem som kommer med halstabletter till mig sen när hon slutat skolan? Jo Josefine! :) Jag är så glad att jag har henne.¨<3
Jag vet att man inte ska vara ute när man är sjuk, men jag behöver friskluft, så jag pallra mig ut på ballkongen med varm svartvinbärssaft sóm jag fick av Pappa och Bittan igår, å andades in djupa andetag, sen gick jag in igen, de var de.
 
 


Förra veckan skulle jag dammsuga, det behövs faktiskt ibland. Så jag lånade Farmors dammsugare. Det står på den att den är från 2002, men den ser ju ut att vara från snarare 1800-talet nångång.. Haha
 
 

Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela