Sabina Göransson

Askersund - Östersund

Publicerad 2013-10-13 13:08:48 i Allmänt,

Tänkte försöka förklara min underbara vecka lite kort.. 
I onsdags satte jag mig på tåget från Östersund till Stockholm, väl i Stockholm for jag hem till bonussyster Linda, där var jag från onsdag till fredag och bara hade trevligt och mysigt, när fredagen kom var det ju dags att gå på vm-kvalet mellan Sverige - Österrike. Jag gick på matchen med Peter, så mamma och Peter mötte upp mig i Stockholm. Efter matchen for vi hem till Askersund, så sent sent på fredagnatt så kom vi hem! 
Igår var jag med mamma och Peter på Ikea i 4 timmar, haha! 
Och helt plötsligt vart det söndag och det var dags att sätta mig på tåget för att åka hem igen.. 
Jag hatar det, jag har gjort det många gånger detta år, å jag hatar det mer och mer för varje gång. Att stå på perrongen och säga hejdå till mamma och Peter suger, och sedan vinka när tåget rullar iväg.. Nä usch, nu ska jag inte vara deppig, jag får helt enkelt sitta här på tåget och vara glad och nöjd över vilken bra vecka/helg jag haft! 
Ska ju vara sitta på tåget i 10 timmar! 
 



Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela