Sabina Göransson

3 veckor på Sveas bageri

Publicerad 2014-03-27 21:06:20 i Allmänt,

Jahahopp, nu har mina 3 veckor på Sveas bageri & konditori tagit slut.. Ordet slut gör ont inom mig, jag har haft så fruktansvärt roligt här. Jag har träffat så underbara människor. Skrattanfallen som gjort att jag fått träningsvärk i magen kommer jag aldrig glömma, skratten idag när Lisa körde runt mig på en plåtvagn, haha, shit. Och jo, jag har jobbat, väldigt bra ( enligt min handledare ;) ), men ibland måste man ju leka av sig! ;)
Vilket fall så har dessa veckor gått alldeles för fort, men jag har lärt mig en hel del, gjort sjuuukt många tårtor ( läs flera hundra ), vilket jag älskar, och bara haft det bra.. 
Jag tycker om alla jag jobbat med på Sveas, alla är så bra på sitt vis. Men det finns en människa jag kommit lite närmare än alla andra, och vi båda blev lite ledsen i ögat när vi sa hej då idag..:( 

Men nu ska jag ladda om för att fortsätta min praktik i Jämtland.. Som jag hoppas blir lika bra! 



Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela