Sabina Göransson

Hard work work

Publicerad 2013-07-18 22:42:35 i Allmänt,

Godkväll.

Här i uppe i Ånn är det minsann inte sommar, det regnar och det blåser. Jag tycker att det är så tråkigt att vi i Jämtland aldrig kan få oss en riktigt bra sommar, även fast jag jobbar inne så vore det så skönt om solen kunde skina och att de vore varmt på kvällarna så man skulle kunna hitta på något ute efter jobbet, men inte, det ska regna och blåsa.. Och sen på det så har jag fått mig en förkylning, vilket inte känns bra, men det är bara att bita ihop.

Jag har ju faktiskt en hel del saker att se fram emot, nästa fredag ska jag på fäviken, sen på lördagen ska jag på yran med Andreas, Storebror & några till.. Sen i Augusti ska jag och Anna som sagt åka ner till Askersund, åå vad jag längtar!!
Sen ska jag jobba fram tills skolan börjar, och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba istället för att gå i skolan, men dem som jobbar skulle hellre vilja gå i skolan än jobba, men det är väl så antar jag...

Ta hand om dig! / Sabina

Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela