Sabina Göransson

Mitt sista år

Publicerad 2014-10-30 10:31:00 i Allmänt,

Jag kommer ihåg när jag för lite mer än 2 års sen skrev om min första dag på gymnasiet. Jag kommer ihåg det som att det vore igår. Känslan att gå in på Palmcrantz, sätta sig i Aulan, bli uppropad och sedan få träffa sin klass..
Det var där en ny resa startade för mig, och nu är den snart slut.

Om 218 dagar tar jag studenten, jag och mina fina vänner. Jag vet att dessa dagar kommer gå fort, för fort. Jag har längtat till studenten, mer än någonsin. Men nu börjar verkligheten komma ikapp.. Vad ska hända sen? Vart vill jag bo? Vart vill jag jobba? Lite ångest finns, men också hopp och lycka.. Jag är så stolt att jag kämpade mig igenom mitt första år. Jag var nära att hoppa av.
Jag mådde fruktansvärt dåligt psykiskt, jag var och pratade med en psykolog 1-2 gånger i veckan, kämpade med ångestattacker många gånger i veckan
och orkade inte så mycket. Jag vet varför jag mådde dåligt, och har med hjälp från duktiga psykologer och från vänner klarat mig igenom min jobbiga tid. Vi får se om jag väljer att skriva mer om det längre fram.
Tillbaka till ämnet, jag är iallafall så jävla glad över att jag äntligen går mitt sista år, samtidigt som jag är så jävla ledsen över det.. Många känslor..


Mössan är beställd.

Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela