Sabina Göransson

Det känns så bra

Publicerad 2013-08-28 23:44:33 i RL12,

Nu är det 3 dagar sen jag började skolan, och det känns så bra!
Jag trodde inte att det skulle börja så bra som det faktiskt gjort.
Jag var också så osäker på mitt val, bageri eller kök, men jag har nu bestämt mig för att gå bageri, och det känns hur bra som helst, det är konditor jag vill bli, och har alltid velat det!

Igår gjorde jag en tårta med vanliga bottnar, fylld med rårörda jordgubbar och vaniljkräm, täckt med grädde, mandelflarn, daimkross och choklad, tårtan var mums. anledningen till att jag gjorde en tårta var för att farmor fyllt 70 år så jag skulle överraska henne lite, sen gjorde jag en ost-skinkpaj till varmrätt och som en förrätt en skinkröra på rostat bröd..
Idag när farmor kom hem hade jag och Jossan dukat fram allt och maten var klar och pappa å bittan var på igång..
Det hängde 20 ballonger i hallen å en massa serpentiner överallt, haha älskar att fixa med kalas. :') Farmor blev iallafall överraskad och glad. Så inatt somnar jag väldigt gott!

Om

Min profilbild

Sabina Göransson

Jag är en glad jämtländsk tjej som precis tagit studenten. På fritiden så ägnar jag mycket tid åt träning & bakning, en hel del skoteråkning hinns med när vädret tillåter. Under hösten spenderar jag gärna mycket tid i skogen, älgjakt är ju som så himla gött. Har även ett litet intresse för foto. Well. Välkommen till min blogg. Ma höres.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela